Promoția 1976 piloți

a Școlii Militare de Ofițeri Activi de Aviație "Aurel Vlaicu" - Bobocu


Home Înregistrare FAQ Login
Albume Ultimele imagini Ultimele comentarii Top vizite Top votări Favoritele mele Căutare
Contact
Termeni si condiţii
Deşi administratorii paginii Promoția 1976 piloți vor încerca să şteargă sau să editeze orice material nepermis sau obscen cât de repede cu putinţă, este imposibil să fie verificat fiecare mesaj sau comentariu. De aceea sunteţi de acord ca toate mesajele postate pe această pagină exprimă opiniile autorului şi nu ale administratorilor (exceptând mesajele transmise de ei) şi deci nu pot fi traşi la răspundere.

Sunteţi de acord să nu postaţi nici o imagine sau un mesaj obscen, vulgar, ameninţător, sau orice alt mesaj ce încalcă legile. Sunteţi de acord ca administratorul şi moderatorii paginii Promoția 1976 piloți au dreptul să modifice sau să şteargă orice conţinut oricând consideră ei necesar. Ca utilizator sunteţi de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată într-o bază de date. Deşi această informaţie NU va fi oferită unei terţe părţi administratorii nu pot fi făcuţi responsabili în cazul unei accesări forţate, ilegale a bazei de date ce ar duce la compromiterea acesteia.

Acestă pagină foloseşte cookie-uri pentru a stoca informaţie pe computerul dvs. Acestea servesc doar la buna funcţionare a paginii web. Adresa dvs. e-mail este folosită doar pentru a verifica parola pentru procesul de înregistrare şi pentru a primi informaţii directe din pagină.

Drepturile de autor asupra imaginilor din galerie aparţin exclusiv autorilor. Orice modificare/copiere se va face doar având consimţământul acestora!

Apăsând pe butonul 'Sunt de acord' de mai jos sunteţi de acord să respectaţi şi acceptaţi condiţiile de mai sus.